11 de setembre 2007

(Maragall dimissió) Més de 10.000 persones han enviat correus de protesta a la federació espanyola per la suspensió del Catalunya- Estats Units

Un dia més esperanrt el que pugui passar en el partit de futbol entre Catalunya i Estats Units, prohibit per l'arbitrarisme del president de la Federació Espanyol, Miquel Àngel Villar, sotmès a les pressions de la premsa imperialista de Madrid

Mentrestant, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ha recollit més de deu mil correus de protesta que han estat enviats a Villar.

Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes manifestem el nostre més enèrgic rebuig a la decisió presa per la Real Federación Española de Fútbol de prohibir el partit que havia de disputar la Selecció Catalana de Futbol, el proper 14 d'octubre, contra la selecció dels EUA Davant d'aquesta actitud intolerable de la RFEF, la Plataforma us convida a manifestar la vostra indignació enviant correus de protesta al President de la RFEF i màxim responsable de la decisió, Ángel María Villar Llona. També us demanem que feu la màxima difusió possible d'aquesta campanya entre els vostres amics i coneguts. Per tal que vosaltres mateixos pugueu enviar el correu de queixa només cal que poseu el vostre nom i DNI al formulari.

Recordem que heu d' entrar a www.seleccions.org i que els correus amb el nom i nif s' envien a :a la RFEF ( rfef@rfef.es).

El proper dimarts 11 de setembre, Diada nacional de Catalunya, en l' stand de l'Arc de Triomf de Barcelona, es repartiran cartes i sobres amb l'adreça de la RFEF i a l'atenció del seu president Ángel María Villar Llona. Tothom podrà fer arribar el seu malestar mitjançant també el correu ordinari.

A l'atenció d'Ángel María Villar Llona
Presidente de la Real Federación Española de Fútbol

Voldria expressar la meva indignació davant la negativa de la Real Federación Española de Fútbol de permetre disputar el partit de futbol entre la Selecció de Futbol dels EUA i la Selecció Catalana de Futbol, que estava previst pel dia 14 d'octubre i, així mateix ,manifestar el meu suport a la Federació Catalana de Futbol en la seva tasca en favor de les Seleccions Catalanes.

Exigeixo que esmenin aquesta arbitrarietat comesa i respectin els dret dels esportistes catalans a competir amb la seva selecció.

D' altra banda se sap que en la reunió de dilluns passat en què es va prohibir el partit només Pedro Tomás de l' Espanyol era l' únic representant català a les votacions.S' hi va abstenir,mentre que 18 representants espanyolistes van votar a favor de la suspensió .Els dos únics votst en contra van ser els del presdient de la Federació Basca, Iñaki Dobarán, i Jaime Barriuso de l' Eibar.