07 d’agost 2007

(Maragall dimissió) De mini-vacances, fins aviat, que la tardor serà combulsa politicament

Després d´aquestes agraciades pluges, cal remullar també la ment per deslliurar de cabòries. I personalment, m´escaparé unes dies a una comunitat que té concert econòmic, que no saben a hores d´ara qui governarà, en zona muntanyosa.
Fins a ben aviat, que després ve la trobada anual amb molts a la UCE a Prada de Conflent!

Salut i cuideu-vos, que la tardor, serà calenta socialment i politicament, vist el malestar general, i que en l´àmbit local, la darrera modificació del POUM, per permetre possiblement pisos en terrenys d´equipaments pel pacte CIU-Independents de Puig-reig(IC), donaran força que parlar. La Marbellització, no para, i ara a sobre amb la benedicció del Consell comarcal del Berguedà( que algú m´expliqui això que ERC pacta amb CIU i IC al consell, perquè jo i força militants no ho entenem si no és per la cojuntura del pacte entre CIU i ERC a Gironella, sense consulta a regidors de la resta de la comarca quins són els termes de l´acord, feina tindrà la nova presidenta comarcal d´ERC, Carme Boixader , elegida recentment i sense que l´ex-president comarcal hagués posat a votació el decebedor informe de gestió ), amb el cas d´un conveni signat perquè a on s´explica els valors culturals i mediambientals i turistics, a l´oficina de turisme de cal vidal, a més Hines, amb acord d´ajuntament i fundació vidal(qui va cobrar 15 milions d´euros per la venda de Cal vidal de Hines), permetran a l´oficina de turisme, properament, vendre els centenars de pisos que pretenen tirar endavant a Cal vidal. Es pot tenir tanta barra i legalitzar lé especulació immobiliària des dels poders públics, ara que la gent no arriba ni per pagar les hipoteques, perquè una multinacional faci encara més beneficis? Qualsevol comerç paga els seus impostos, Hines se li posa en safata per no fer el que sel´s exigeix als demés legalment?
El conveni de modificació del Pla General aprovat a corre-cuita per setmana santa, fou el primer pas, però pel que es veu, la cosa va a més. CIU-IC, beneeixen el totxo marbellitzador municipalment i al consell comarcal.
Per cert, que els veïns a la festa major de Cal vidal, que no van assitir Hines, ja veuen a venir les orelles al llop de l´engatusada de fotre´ls fora, ja que hauran d´hipotecar-se per acedir a un habitatge, força gent .Com deia, una tardor calenta politicament i nacionalment entre Aeroport, naif lideratge del president de la generalitat que acota l´ala davant del PSOE, dèficits deRENFE, ENDESA i REE, ja anem servits per un 11 de setembre prou combuls on el sobiranisme no para de crèixer malgrat el desencís dels actuals dirigents politics en general que posen gestió sense ambició nacional,i que també afecta a ERC, mentre no gesticuli tant i posi bases reals per exercir el dret de decidir, i posar en evidència a PSC-CIU i IC. O caixa o faixa. O aviat, tancament de caixes.

Bones vacances a tothom!