30 d’octubre 2007

(Maragall dimissió) Senyor Saña, plegui pel bé de l´ajuntament que és representant, no volem regidors homòfobs al Berguedà


He quedat novament astorat de la darrera atzagaiada del regidor Josep Saña a dia d´avui regidor del PP a Berga, enviant correu electrònic homòfob a regidor del PSC-PSOE a Berga, que és repicat per l afectat .
Ens indigna als que tenim valors republicans pel que destil.la de pensament i em molesta com tants d´altres que es vinculi a un municipi del Berguedà, en aquest cas, amb la homofòbia que va dirigir al regidor del PSC-PSOE de Berga, per la seva opció sexual personal homosexual i feliçment casat amb un altra home,feta pública per ell mateix . Tot bé d´un article de el regidor Dani Bullich al suplement Berguedà setmanal del diari Regio7, on afirmava que no entenia com es podia estar al PP, pensant i actuant com actua aquest partit, motiu que comparteixo plenament, i que anecdòticament, justament publicat on aquest dissabte passat, un servidor opinava en un altra article d´opinió titulat "la corona espanyola". Modestament solidaritzar-me amb el Sr.Dani Bullich, que més enllà de les diferències o coincidències ideològiques, per sobre de tot prima els valor de la llibertat i la justícia social pels col.lectius que no tenen la plena normalitat social , davant de la depravació dels fets indignants que a una persona, i més que té la representació pública com a regidor, verteixi arguments més propis d´un inquisidor, que d´un representant públic, com el Sr. Josep Saña. El debat polític no ha d´incloure la desqualificació personal injustificada, oi més, entrant ilitzant la vida particular d´altri, el terreny de debat és el terreny públic dels interessos col.lectius i de respecte mutu, i un regidor que tot i ser expedientat pel PP en declaracions anteriors per defensar postulats contraris al PP,i que podien tenir simpatia en l´àmbit social per la seva defensa del català i els Països catalans, i no hagi estat expulsat d´immediat pel PP de Berga, amb la connivència del PP català, per darreres afirmacions com "la homosexualitat és innatural i depravada", aquest nou capteniment no deixa lloc a dubtes a qui correspongui prendre decisions, tot i esperant la seva renúncia del partit pel que es va presentar a les eleccions municipals, ja que és l´únic regidor que tenen al Berguedà el PP , avantposin els interessos de representativitat , a la defensa dels valors democràtics de lliure exercici de la llibertat sexual en l´àmbit privat d´un altre representant públic, és condemnable de la mateixa manera. No cal descartar que legalment pugui ser constitutiu de delicte d´intimidació a la lliure opció sexual en l´exercici de càrrec públic, com be hauria de saber Josep Saña com a Llicenciat en Dret.
I ara diu, que rectifica i demana perdó, però el mal és fet perquè novament es vincula al Berguedà amb uns valors que en res són compartits col.lectivament, a través de la seva persona. Si realment no vol malmetre la imatge de Berga, l´única rectificació vàlida és la seva renúncia com a regidor, perquè al pas que va, si esdevé regidor independent pel grup mixt, ja hi ha qui especula si políticament està fent punts, presumptament per entrar a Plataforma x Catalunya, el que seria com sortir del foc i ficar-se a les brases.
Senyor Saña, als Berguedans demòcrates i heterosexuals, també ens sentim ofesos perquè privadament pensi i actuï de la manera que ho ha fet, i que és indigne d´un regidor que vulgui dur el nom de la seva ciutat, Berga i de passada el del conjunt del Berguedà i del país.
Atentament,

Moisès Rial.Puig-reig(berguedà)

Remès als correus públics dels regidors Dani Bullich(PSC-PSOE) i Josep Saña(PP), als quals podeu fer arribar els vostres punts de vista del cas.