06 de març 2008

(Maragall dimissió) El món FACEBOOK i la causa Volem FACEBOOK en català! We want FACEBOOK in catalan!

Si un dels fenòmens en procés de creixement a internet experimenta un creixement exponencial, aquest és FACEBOOK, que té ja més de 64 milions d´internautes arreu del món.
Des de que vaig rebre invitació a entrar-hi , han incorporat el castellà com a idioma i l´alemany (que no sé perquè li diuen español, si com a tal no existeix constitucionalment a ells que tan els hi agrada) com a opció, em vaig plantejar perquè no fer la causa FACEBOOK en català. De moment porta ja 423 adherits i va creixent. N´hi han multissimes de causes, però cal adminnistrar el temps per no tenir-ne dependència pel seu potencial infinit.
I els fenòmens d´interactivitat ha fet que vaig rebre proposta del administrador de causa Facebook en gallec, per unir esforços i fer adhesions creuades.
Crec que internet ens dóna noves eines més enllà dels mitjans tradicionals per internacionalitar causes , en uns moments de desprestigi de la politica del tacticisme de les cúpules de la majoria de partits, allunyades de la realitat sovint, aquest és un exemple sense barreres de cap tipus com suposa la xarxa d´internet per unir esforços nacions diverses.
Per cert ,si voleu també unir-vos a altres causes i grups socials que he promogut , podeu triar entre i dir-hi la vostra:

- BRAMS, per sempre!

- BERGUEDÀSFERA

- Catalunya Central

- Club de fans del Pedraforca

- El Berguedà

- Jose Maria Aznar al Tribunal Penal internacional

- La Patum

- "La Corrida"

- Pel Marc Català de relacions laborals

- Per la República catalana independent

- Posem en marxa el decreixement! / Put in place the decrease!

- Prepirineu

- Puig-reig

- We want Social Justice! / Volem Justícia Social!

- Volem FACEBOOK en català/ We want FACEBOOK in catalan!

- Volem una constitució catalana! We want a constitution catalan!