10 de novembre 2007

(Maragall dimissió) Foment del Treball, desperta ara? Cal sumar a la societat civil, les cúpules sindicals l´1 de desembre a manifestar-se


Quan el mal, sembla ja irreversible i els principals serveis públics estant afectant els beneficis fins i tot de les grans corporacions catalanes, sembla que desperti Foment del Treball que amb aquesta nota sobre demana de balances fiscals i aquesta nota de premsa d´un dèficit d´un 28% d´execució de partides d´infraestructures a Catalunya escandalós que un de cada 3 anys és zero, ara cura ferides davant silencis clamorosos com la gran apagada elèctrica, com vaig denunciar , de ben segur per aquest motiu , vist els esdeveniments, ara que Montilla desperta del silenci oral, com a representat del país, alertant de la desafecció a Espanya.
El que és digne d´anàlisi és el seu president Juan Rosell, que només fa un any optava a la reelecció de la CEOE, la patronal espanyola, que fins fa poc era dirigida per un ranci i un tardofranquista com el Cuevas(empresaris catalans dixit), que no se li coneixia empresa pròpia, i ara substitueix en González que proclama la lleialtat al a corona espanyola i la unitat indivisible de l´estat espanyol, en la mateixa línia. A Espanya ni el petit ni el gran empresari no hi tenen res a fer, perquè també son desafectes també i cal continuar espoliant-los com les classes populars, i com més callats millor. I fins ara la desafecció és encapçalada timidament per la CECOT que almenys denuncia fa temps el dèficit fiscal i d´infraestructures i fins i tot en solitari en l´àmbit empresarial ha defensat l´Agència Tributària catalana, com si que fa anys ho fa en l´àmbit polític ERC i potser Foment del Treball és conscient que no pot perdre representativitat denunciant la realitat i ho ha de fer a contracor, ja que moltes grans empreses depenen de contractes i concessions públiques de l´estat i per tant si arriba desafecció a Espanya a la classe empresarial, és que el procés d´autodeterminació per esdevenir independents entra en una fase de no retorn.
Escrivia i publicava aquest article a Regio7 i al Berguedà actual sobre empresaris i monarquia espanyola , i alguns dels 800 ampresaris de l ACEB( Associació de comerciants i empresaris del Berguedà) els arribés el missatge i el fessin seu, fent arribar a representants a patronals catalanes, com opinió d´altres patronals comarcals del país. Hi ha remor de fons i cansament d´Espanya. El poder econòmic comença a dir prou, ara es confirma que la societat civil a través de la Plataforma pel dret de decidir convoca manifestació per l´1 de desembre.
I les forces sindicals , quan si sumaran? Convocaran iniciativa de vaga general pel dret de decidir?
Aquí la afiliació sindical de base sobiranista,que des de Sindicalistes per la sobirania, malgrat haquejar-nos la pàgina en reparació algú contrari de les llibertats socials i nacionals de les clases populars, tenint aquesta record dels arguments i adherits en format de pàgina bloc de Sindicalistes per la sobirania, sumem vora 500 adhesions, també i té molt a dir-hi a l´hora d´exigir els seus representants, que se sumin a favor de la manifestació del proper 1 de desembre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No em sorprèn.Sóc empresari català, i ja fa temps que e vaig queixar per aquests temes, i veient com el president de PIMEC s´ha venut l´empresa i continua rpesidint-la i no mou un dit per l´espoli fiscal i les pèrdues que genera la manca d´infraestructures, m´hauré de passar a la CECOT. En sé de varis petits empresaris que assistiran el 1 de desembre