- Fins a mitjans de novembreEl Berguedà mima el boletLes intenses precipitacions de la primavera i les pluges recents dels darrers dies n’auguren una bona temporada i és per això que al Berguedà ja fa dies que es freguen les mans. El bolet recupera tota la seva esplendor amb l’arribada de la tardor i es revela com un dels protagonistes de la cuina del moment.
Plegar-los, tastar-los i, en definitiva, gaudir-los en una de les terres de bolets per excel·lència és tot el què ofereix –que no és poc- les jornades La Cuina del Bolet, protagonitzades per diferents restaurants de la comarca fins a mitjans de novembre.
23 restaurants de la comarca -Berga, Casserres, Gósol, Bagà,Saldes, Vilada...- s'han adherit a una nova edició de la Cuina del Bolet i fins a mitjans de novembre ofereixen menús especials dedicats als fongs. De propostes n'hi ha per a tots els gustos i per a totes les butxaques, amb àpats que ballen entre els 23 euros del restaurant de l'Hostal Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès, i els 64,20 euros del conegut restaurant Sala de Berga.
La principal novetat d'enguany són els esmorzars de forquilla que nou d'aquests establiments posaran a disposició dels boletaires que s'acostin al Berguedà a omplir les cistelles. Tota la informació la podeu trobar aquí.
27 de setembre 2008
(Maragall dimissió) El Berguedà mima els bolets
Amb els mercats del bolet a Cal Rosal i Guardiola de Berguedà, els boscos frondosos de verdor i pluges recents, s´espera una bona temporada boletaire, que el programa Caçadors de bolets, encara popularitza més, i la pedagogia que es faci , ajudi a que no es malmetin els nostres boscos. I què millor que aprofitar per provar la gastronomia de la comarca, en la denominada cuina del bolet que organitza el gremi de restauració del Berguedà,amb menús especials amb bolets:
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada