05 de gener 2008

(Maragall dimissió) Digue’s la teva opinió sobre els temes de territori català i posa-ho a debat en línia


Blogosfera Territorial és un web de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori que recull opinions de diferents blocs. L’objectiu és donar a conèixer les reflexions sobre l'entorn del territori i dels seus processos a internet.

http://www.territori.info/ La Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT) ha posat en marxa la Blogosfera Territorial, un punt de trobada de blocs que reflexionen sobre aspectes territorials. Creixement sostenible, canvi climàtic, impacte ambiental i la Mat, entre d'altres, són alguns dels temes a debat en què tu també pots participar.

Aquesta pàgina web és un punt de trobada de diferents blocs personals que tracten tot de temes al voltant del territori, així com un punt de trobada a la reflexió i discussió. Segons la SCOT, aquest projecte té per “objecte donar a conèixer les reflexions presents a la xarxa a l'entorn del territori i dels seus processos i transformacions”.

Els usuaris poden opinar sobre alguns temes que es posen a debat, donar d’alta el seu bloc i afegir-lo a la llista d’enllaços i trobar informació d’actualitat sobre temes d’ordenació d’actualitat.

La SCOT forma part de l’Institut d’Estudis Catalans i pretén “promoure la recerca sobre aspectes teòrics de l’ordenació territorial i de la ciència regional, fomentar el debat sobre aquests temes entre els seus membres i en el conjunt de la societat, així com organitzar sessions de debat, jornades i conferències i periòdicament editar una publicació sobre algun dels temes tractats i d’actualitat.

Més informació:
Societat Catalana d’Ordenació del Territori
Blogosfera Territorial
Consulta els vídeos penjats a la pàgina Blogosfera Territorial
Consulta altres notícies sobre territori publicades a Canal Solidari

Canal Solidari-OneWorld 2007