19 de juliol 2007

(Maragall dimissió) L´únic regidor del PP al Berguedà, plega del partit al no perdonar-li que defensés els Països catalans i el català

Aquí al Berguedà, no es per falsa modestia, però és que som la pera política. Al PP al Berguedà, fa 2 anys tenia una alcaldia compartida a Vilada amb el PSC-PSOE, i era un home que en debat electoral estava a favor del concert econòmic i de la independència de Catalunya,que fins i tot va anar d´independent a les llistes del PP al Parlament, apunt d´entrar-hi i tot. I en aquestes municipals, ni tan sols l´incombustible regidor del PP, Celestí Ribera, va entrar de regidor a Puig-reig, després que ja no exercís de doctor , professionalment. I a Berga, l´amic de Fraga en caceres a Capolat, en Ramir Ribera va dir que no es presentava i que entrava un home de missa desconegut per la majoria, que era Josep Saña. Va defensar el marc nacional dels Països catalans, va denunciar la persecució del català durant el franquisme, i el poc temps que duia al PP, ja va rebre estirada d´orelles dels seus corrilegionaris a Barcelona i a Madrid. Fins i tot defensava la independència del PP Català de Madrid dels Acebes i Rajoy.I així ha hagut de plegar per coherència ideològica, com ha dit ell mateix.
Estic consternat, qui entra al PP al Berguedà, si abraça públicament el catalanisme, l´expulsen, així, a nivell institucionalment, a la comarca, a hores d´ara, al Berguedà, ja no pinten res, institucionalment, per la seva deriva neofranquista dels seus dirigents, gens disimilada. Si en d´altres comarques passés el mateix, amb més pes demogràfic,potser s´ho haurien de rumiar i tot.
Ara, com recull aquesta informació ha renunciat al PP, i passa al grup mixt. Des de la distància ideològica, felicitats. Potser el Piqué, davant el recent aterratge de l´equip de campanya de Madrid comandat per Acebes, també hauria de seguir els seus passos com el ex-regidor del PP Berguedà. Passar al grup mixt, i donar una alegria al Parlament de Catalunya i la majoria de la societat catalana , passant els diputats al grup mixt també. S´hi apunta, com en Josep Saña, nou regidor del grup mixt de Berga, senyor Piqué?