24 de juliol 2007

(Maragall dimissió) Els serveis secrets espanyols (CNI) tenen talps i fan pública la seva seu a Barcelona. Ni la T.I.A. els supera

Les notícies sobre la filtració d´informació dels serveis secrets espanyols, per un agent donat de baixa voluntària, ha deixat en un descrèdit internacional, com recull el diari Le Monde, amb dubtes que això hagi afectat la seguretat de la Unió Europea, altres serveis secrets europeus i la OTAN, en el desmentit del CNI, ja deixa intuir l´abast dels fets és important, com recull avui la premsa internacional. Hi haurà algun servei secret internacional amb dos dits de front que s´enfiin de deixar-los informació amb el perill que la perdin? de ben segur, que més d´un s´ho rumiarà.
Si hem de patir per la contrainformació les nacions de l´estat que algun dia volguem dur a terme el dret de decidir, no cal patir-hi massa, en vista dels fets.
Això si, en el cas basc, inclús hi ha hagut escoltes indiscriminades, sense la salvaguarda de drets fonamentals reconeguts, com afirmava Gorka Knör, a Euskadi, en el procés d´ilegalització de llistes des del CNI.
És que són tan transparents, que els moviments seus l´espionatge internacional i els moviments socials que sovint han estat victimes de seguiments al limit de la legalitat, tenen i tot coneixement de la seu central del CNI a Barcelona, com recollia una notificació al diputat d´ERC Joan Tardà, dels immobles de l´estat a Barcelona , on segons la llista d'immobles, tenen la seu al carrer Casp, 59 1r 2a de Barcelona hi trobem una finca sota titularitat del Centro Superior de Investigación de la Defensa (CESID), l'antiga denominació del CNI, és a dir, els serveis secrets espanyols, comal Racó català s´ha publicat.
Com més se sap del CNI, més em recorda els dibuixos del Mortadelo y filemón a la seu de la T.I.A. Posats a ser transparents i populars, que es canviin el C.N.I. i es posin la T.I.A. , com a mínim el ridícul quedarà dissimulat o institucionalitzat .
El Jueves, hauria de dedicar-los un capítol especial, perquè a voltes, són de vinyeta de comic.