01 de juliol 2008

(Maragall dimissió) Causa al Facebook: Volem partits Catalunya - España oficials !

Aquests dies, molts de vosaltres haureu observat l´infame campanya de nacionalisme espanyol gens disimulada als mass-media aprofitant victòria d´Eurocopa del combinat espanyol, el mateix que impedeix que jugui selecció catalana, gallega i basca oficialment.
I tots quells entusistes que he trobat aquests dies del tema els he fet la mateixa pregunta: SI CATALUNYA JUGUÉS OFICIALMENT CONTRA ESPANYA QUI GUANYARIA? I ells mateixo em responen: CATALUNYA. Som superiors. I els espanyols no els hauria de fer por de demostrar-ho al terreny de joc. I ho hem de poder demostrar amb l´oficialitat nostra, pel seu bé i el nostre. Per tant, a la xarxa social Facebook he decidit crear aquesta causa:

- VOLEM PARTITS CATALUNYA- ESPAÑA oficials!

Vist la més que previsible superioritat dels jugadors catalans, per fer enmudir aquells que en el fons tenen por que Catalunya jugués oficialment a futbol amb Espanya,com ja ho és en d´altres seleccions esportives, ja que es detecta la por a perdre del combinat espanyol sense tenir catalans, demanem doncs des del Facebook, l´oficialitat de la nostra selecció que faci possible aquest duel esportiu, on es demostraria el potencial de la selecció nacional de futbol de CATALUNYA. O es que Espanya té por a perdre amb Catalunya?

Adheriu-vos i farem possible fer realitat aquest duel històric!