01 d’octubre 2008

(Maragall dimissió) La Censura a Internet en veu pròpia: FACEBOOK

Si una plataforma social a internet ha tingut un creixement espectacular, aquesta és FACEBOOK. I en ella s´articula la nova estracturació social de la societat, en els seves múltiples dimensions, inquietuds ,amistats, contactes, grups socials,etc.
Però quina és la meva sorpresa, que després d´enviar informació sobre una causa, Els Països Catalans no volem les 65 hores, he rebut notificació de FACEBOOK, com que se m´havia bloquejat , interpretant una convocatòria de manifestació del dia 7 d´octubre vinent a Barcelona, com a SPAM. I curt ni ras, eliminat, i deslliurat d´administrar els grups que jo mateix havia creat de temàtiques del Berguedà, Catalunya i d´arreu dels Països Catalans, amb compromís individual, social i nacional.
Podria haver iniciatives creades per jo mateix al Facebook en marxa, com Volem Youtube en català,o Som una nació i volem un Estat propi, o Club de fans del Pedraforca, o Blocs al Berguedà, o Brams, per Sempre!, o Diada del Pi de les tres branques, o Berguedasfera, o El Berguedà, o Som del Berguedà o Al Berguedà, ni reis, ni súbdits,o La Patum, o Puig-reig, o Volem Facebook en català, o Llibertats.cat, o Solidaritat treballadors/es en empreses amb E.R.O., Volem Justícia social, o Esquerra Independentista (EI), o Per la república catalan independent , o recent Marc Gès, per President ERC a la Catalunya Central, o Els Països Catalans no volem la directiva de la UE de les 65 hores, i moltes d´altres, algunes més o algunes menys, però que siguin molestes pel sistema dominant, per un espai virtual que vol estructurar com a nexe de distracció i no d´emancipació a una societat que s´impulsa a la vanalitat com a forma de fugida de la realitat.
Per garantir que un altre món és possible i que els que creiem que la realitat es pot transformar usant les noves tecnologies, i hem de ser-hi presents a les xarxes socials per visibilitzar aquella realitat silenciada, molesta, que els mitjans de l´ordre establert, no volen i no poden reflexar, epr l´obediència deguda a qui els administra. I això que s´acosta l´11 d´octubre la jornada Internacional "llibertat sense por. Contra de la videovigilància, que es produirà arreu del món, contra el control social i les llibertats específiques que patim.
Per tant , no em queda més remei, que fer nou perfil amb nom genèric que substitueixi a mi mateix, tot esperant la restitució de la pròpia personalitat anterior a aquest espai virtual de 100 milions de persones.
Deixo constància, que el control de Microsoft, com a propietari, té els tentacles llargs, i determinades causes poden ser d´interpretació de vulneració de clàusules, quan al meu entendre és limitació a l´exercici de la llibertat d´opinió i consciència, que tota societat democràtica hauria de respectar i impulsar , no acotar,o inhabilitar, com entenc que ha estat el cas.
A partir d´ara, el meu perfil FACEBOOK es diu Llibertats Plenes, tot clicant aquí.