10 de març 2009

(Maragall dimissió) Així han tractat majoria grans mitjans els 10 mil a Brusssel.les per l´autodeterminació

Aquest pretén ser un minivídeo de denúncia davant l´apagada informativa no casual dels grans mitjans escrits , com puguin ésser la Vanguardia i el Periódico, que ni tan sols ho varen treure en paortada, quan qualsevol mobilització d´aquest gruix seria portada en qualsevol país que signifiqui i representi a la seva societat, com la mobilització de vora 10.000 persones dels Països Catalans a Brussel.les, mobilitzats a través del Facebook,twitter i web,., entregant carta al Parlament Europeu i manifest a favor de l´autodeterminació, a favor d´un estat propi.
 Per sort queda l´escletxa que cada cop més gent é fiabilitat , que és internet i aquí i tenim reportatges dignes de l´esdeveniment.

I l´apagada, amb flash de la concentració a Plaça Sant Jaume, mentre transcorria manifestació a Brussel.les, com a protesta en vídeo de l ´apagada informativa:


1 comentari:

Anònim ha dit...

Torna la Catosfera. Després de l’èxit de l’any passat, les Segones Jornades de la Catosfera es duran a terme els propers dies 27, 28 i 29 de març a Granollers. S’ha obert ja el període de inscripcions i el llistat de participants és veritablement destacable.

Tens més informació a la página web de les jornades: http://www.cdigital.cat/