28 de febrer 2008

(Maragall dimissió) Resum Ple Municipal 28/2/2008 del Grup Municipal ERC Puig-reig



RESUM PLE MUNICIPAL 28/2/2008

GRUP MUNICIPAL ERC PUIG-REIG

PLE DIA 28 DE FEBRER DEL 2008

0.-Aprovació acta anterior: A la pàgina 12 ,després de la paraula mirar-ho faltaria posar perquè m’ho han entregat aquest dijous al matí.
A la pàgina 25 ,al prec conjunt falta un interrogant després de la paraula inoperància.

1.-Contestació ple anterior:

A la resposta del prec conjunt,seguim dient que no vam rebre les invitacions,acceptant les seves disculpes demanant que no torni a passar.
A la resposta sobre la pista de l’escola,ens reiterem en el fet que creiem que una normativa bàsica seria positiu per fer possible un bon ús.

2.-Aprovació compte de gestió i recaptació de l’ORGT de l’exercici 2007:Creiem que el tant per cent de cobrament de les executives són una mica baixes, demanem a l’equip de govern que faci alguna cosa al respecte. A FAVOR.

3.-Aprovació definitiva del projecte d’urbanització del Pla Parcial PP6:A FAVOR.

4.-Suport a la moció aprovada per l’ajuntament de Berga, sol•licitant un augment del nombre d’efectius i de material dels parcs de Bombers de la comarca del Berguedà: A FAVOR. En el supòsit de que els bombers de Puig-Reig fessin la demanda d’un nou parc de bombers, demanem que els facin costat.

5.-Moció grup municipal d’ERC de Puig-Reig per a la creació d’una festa dedicada a les entitats i associacions de veïns del municipi de Puig-reig:
MOCIÓ GRUP MUNICIPAL D’ERC DE PUIG-REIG QUE PRESENTA AL PLE: LA CREACIÓ D’UNA FESTA DEDICADA A LES ENTITATS I ASSSOCIACIONS DE VEÏNS DEL MUNICIPI DE PUIG-REIG

Per la present ,el grup municipal d’ERC de Puig-Reig volem que es reconegui la tasca que des de el món associatiu es desenvolupa amb la voluntat de fer poble. Puig-Reig té la sort de comptar amb un gruix important d’entitats que donen força i vida i són el motor social del nostre poble. Al nostre entendre és essencial el reconeixement de l’esforç que fan desinteressadament molt veïns i veïnes del municipi de Puig-Reig.
Al ple de l’ajuntament és demana l’adopció dels següents acords:
1.-Incorporar al calendari festiu de Puig-Reig una festa dedicada a les entitats ,buscant entre tots plegats aquella data que fos més adequada.
2.-Un cop aprovada la creació d’aquesta festa amb la implicació de tots els grups municipals de l’ajuntament, crear un organisme , que gestioni i coordini la forma
d’organitzar-la.
3.-Una festa en la qual és reconegui de forma clara i nítida l’esforç del teixit associatiu.
A FAVOR: 1 ERC ,1 PSC. EN CONTRA:5 IP-EPM-IC, 4 CIU
Ens decepciona molt que votin en contra d’una moció com aquesta,amb l’únic argument que segons la regidora de festes ,ja hi estan treballant. Casual ,no?

6.-Precs i preguntes: .

1.-Hem vist que fan unes escales que van del carrer Guillem de Berguedà al carrer del Riu. Ens poden explicar d’on va sortir la necessitat de fer-les i quin pressupost té?
2.-A la entrada de Cal Prat encarà hi ha la senyalització viària de la carretera pintada en groc,s’ha demanat que es pinti en blanc?
3.-S’han donat compte que a la vorera del carrer de les Abelles entre els nombres 77-79 està ensorrada?Algú s’hi podria fer mal.
4.-Hem vist,al registre d’entrades una instància presentada per la comunitat de propietaris de Cal Pons que degut a la concentració de vehicles i la dificultat de mobilitat i estacionament que això suposa,demanen que es permeti un sol sentit de circulació de la via i delimiti el segon carril per estacionar, i que es tornin a delimitar les voreres.Quina posició prendran al respecte?
5.-Quines previsions tenen si continuem amb la sequera respecte als equipaments públics?

www.esquerra.cat/puigreig