10 de febrer 2008

(Maragall dimissió) Campanya perquè un OBRER, Saturnino Mercader, sigui Català de l´any

He rebut un correu i hi ha una veritable campanya via mails per fer el sindicalista Mercader, Català, de l´any, en lluita per unes condicions socials i laborals dignes, en aquest cas, per demanar tenir dos dies de festiu al cap de setmana, amb la disjuntiva de més treball en festius, que no sé scapen tampoc les empreses públiques, com passa a milers d´empreses privades que porten a milions de treballadors a treballar en horaris intempestius, torns , festius, caps de setmana, en una època on no han parat de créixer els beneficis empresarials, i tenim els sou més baixos de l´Europa occidental, amb perdua de poder adquisitiu continu. Un exemple de milers de lluites anònimes arreu del país, sovint silenciades. Jo, ja l´he votat.

Si així ho creus, fes córrer aquest correu electrònic:

-CAL DONAR-LOS UN ESGLAI AL CAPITAL I ACONSEGUIR QUE EL COMPANY MERCADER, UN OBRER, QUEDI FINALISTA ENTRE ELS 10 CATALANS DE L'ANY

MERCADER CATALÀ DE L'ANY!!!!

vota, vota i vota fins al dia 14 de febrer i passa la proposta als teus contactes de correu, de sms,... cal aconseguir-lo, que s'espanti l'ajuntament i el capital

Saturnino Mercader, president del Comitè d'Empresa de TMB i membre del Comitè de Descansos, va entrar ahir a formar part de la llista dels nominats a català de l'any. Entre els nominats hi apareixen, a proposta del públic, les personalitats que més han destacat l'any 2007.

Saturnino Mercader ha destacat per la seva lluita com a treballador de TMB, reclamant els dos dies de descans, o donant suport al CSA Can Vies de Sants. De fet, és una de les persones que va solidaritzar-se amb el centre social durant el judici. Mercader va ser expedientat per TMB arran de la vaga d'autobusos, acusant-lo de punxar les rodes d'un vehicle el dia 23 de gener a la sortida de les cotxeres de la Zona Franca.

"El Català de l'Any" és un concurs que organitzen conjuntament TV3 i El Periodico, i té diverses fases. En la primera fase, l'actual, es fan les nominacions. Qualsevol persona pot ser nominada via SMS, trucada telefònica, o mitjançant la pàgina web del concurs. Aquesta fase acaba el 14 de febrer.

La segona fase, del 14 de febrer al 26 de març, servirà per deixar només tres finalistes, i finalment els 27 i 28 de març es decidirà el guanyador.

Podeu votar per Saturnino Mercader fent clic aquí.

http://www.cataladelany.cat/index.php