24 de setembre 2008

(Maragall dimissió) La candidatura d´ERC Catalunya Central renovadora,la d´en Marc Gès

D´en Marc Gès, ja a l´època que vaig ser-ne President d´ERC al Berguedà, no en puc dir sinó elogis per la seva capacitat de treball i compromís polític. Ell, com jo, apart de compartir sindicat i sindicalisme, i per tant una certa capacitat d´interelació i d´afrontar situacions a flor de pell humanament, és un pòsit, que en el seu cas li ha donat la valua de fer al Bages 25 seccions locals, i que en la Presidència Regional, pot fer una tasca gran, amb el suport de la militància de la Catalunya Central, donant-li plenament suport, perquè ell és la garantia de renovació i capcitat de treball, per sobre de quotes i dirigismes. Us passo carta enviada per ell i els actes que té previstos abans de la votació del 4 de´octubre.
Benvolgudes i benvolguts,

Us escric aquest missatge per comunicar-vos, després d'una maduració reflexiva, que penso presentar-me com a candidat a presidir la regional de la Catalunya Central. La meva voluntat és aconseguir una llista unitària, que reculli totes les sensibilitats i comarques i que esdevingui la més paritària possible.

Entenc que la presidència regional ha de ser motor i representant del territori a la direcció i en funció d'això, representant de la direcció al territori. Per mi no ha de ser un càrrec d'ostentació sino de treball. I per treballar, tal i com s' ha demostrat en molts casos i persones, cal temps. Jo en tinc, de temps, atès que no tinc cap altre càrrec polític, i penso també que tinc el perfil adequat. M'avala l' experiència, el compromís, la qualitat i la quantitat de feina, i els "números".

El meu objectiu és posar el triangle d' alguna manera, a tots els pobles de la Catalunya Central, com a sl o com a llista. M'ofereixo, doncs, per fer la feina de qualitat que ens cal. Crec que seria bo pel partit, que continués treballant-hi políticament amb la motivació necessària. Al gener acabo el mandat de 8 anys de president d’ERC-Bages...entenc que suficients, i coherentment amb l'escala de valors republicana, passo el testimoni a un nou equip també unitari.

La presidència regional també és una manera d'avançar en la voluntat d' incorporar les diferents sensibilitats a la direcció del partit. Així podrem fer política unitària. Perquè totes i tots som Esquerra. Espero tenir el suport de la militància i m'agradaria, tenir la vostra complicitat i suport personal. Us convido a assistir a les xerrades que farem aquests dies.

El dia 4 d’ octubre, dissabte, a les 12 del migdia, a Vic, desitjo comptar amb el vostre recolzament. Mercès! Visca Esquerra! I Visca Catalunya Lliure!

Salut i força!

Marc Gès.
gesmarct@gmail.com

CALENDARI D´ACTES I XERRADES DE LA CANDIDATURA D´EN MARC GÈS

Rodes de Premsa:

Manlleu , dia 23 de setembre. A les 20 hores.

Manresa , dia 26 de setembre. A les 17 hores.

Xerrades Territorials:

MANLLEU: 23 de setembre a 2/4 de 9 del vespre.

NAVÀS: 24 de setembre a 1/4 de 9 del vespre

BALSARENY: 24 de setembre a 1/4 de 10

SALLENT: 24 de setembre a 1/4 d'11 del vespre

BERGA: 25 de setembre a les 20 hores

PUIG-REIG: 25 de setembre a les 22 hores

MANRESA: 26 de setembre a les 20 hores

IGUALADA: 29 de setembre, debat de candidatures a 2/4 de 9

SANT FRUITÓS DE BAGES: 30 de setembre a les 20 hores

NAVARCLES: 22 de setembre a les 21.30 hores

SOLSONA: 1 d´octubre a 2/4 de 9 del vespre

VIC: 2 d´octubre a 2/4 de 9 del vespre

L´ESTANY: 3 d´octubre amb militància de Moià-Santa Maria d´Oló i Sant Feliu Sasserra


VIC: DISSABTE, DIA 4 D´OCTUBRE, CONGRÉS ERC CATALUNYA CENTRAL (Anoia,Bages,Berguedà,Osona i Solsonès), a les 12h. del migdia a la Universitat de Vic (sala Aula Magna,c/ de la Laura, 13)

ELS I LES MILITANTS DECIDIM EL RUMB D´ERC CATALUNYA CENTRAL.
NO HI FALTIS!!

1 comentari:

Josep ha dit...

FELICITATS!!!

Si tens sentit de l'humor, clica aquest enllaç:
anàlisi estadístic.

(però només si tens sentit de l'humor)