15 d’abril 2009

(Maragall dimissió) Uriel Bertran, explicant l´entrega de les 1114 signatures a la seu Nacional d´ERC, pel referèndum intern pel finançament

El diputat Uriel Bertran, comenta davant mijans de comunicació , després de l´entrega de les 1114 signatures de militants/es d´ERC a la seu nacional per aplicar els estatuts i convocar referèndum intern pel finançament:

1 comentari:

Esteve Amills Sisó ha dit...

Hola Moisés Rial,
Soc Esteve Amills Sisó, i visc a Borredà. Ja deus sapiguer que aquí tenim un alcalde una mica "especial", que s'anomena Joan Roma Cunill.
Te dins la pàgina web del PSC, un blog (joanromacunill.blogspot).
On escriu un o dos cops per setmana, moltes vegades (per no dir sempre), el que diu només son lloançes a la seva persona, o bé realitats tergiversades contra tot enemic polític, o no.
Algunes vegades, no m'he pogut estar de rebatir en els "comment" les seves desafortunades paraules.
I ha arrivat un punt, que es veu que ha dit prou. NO SE LI HA OCORREGUT RES MES QUE BORRAR ELS "COMMENTS" DEL BLOG. O sigui, resta un panegíric ególatra de la seva persona i els seus actes, i prou.
T'explico tot això, perquè no es denunciable a la Justícia, i estic buscant gent, que pugui difondreu i fer pressió, puix opino que un polític té que donar exemple, no ser un mal exemple per els altres.
Atentament,
Esteve Amills Sisó