05 d’agost 2008

(Maragall dimissió) Causa al Facebook: Volem Comitè Olimpic Català oficial! / we want the official catalan olimpic !


Ahir , tot llegint el 9 esportiu, ha fet un excel.lent reportatge sobre el Comitè Olimpic Català i les seves dificultats. I massa sovint des del sobiranisme es lamenta els greuges pero hauriem de ofocalitzar energies en internacionalitzar la devolució històrica com a país, en tots els àmbits, i un de simbòlic, que ens donaria legitimitat internacional, i per això el reté l´estat espanyol, malgrat l´oficialitat ja de molts esports per la via federativa privada i la legitimitat de fedracions esportives catalanes diverses, la via s´ha obert del reconeixement oficial, ara tenim uns jocs olímpics a Beijing, a la xina, i els catalans no hi serem amb la senyera i ni podrem sentir els segadors, perquè no se´ns reconeixeix el Comitè Olimpic de Catalunya, i ens cal internacionalitzar la causa. L´estat espanyol després de la cessió de poder real a unió europea, un dels pocs simbols que li queden són la negació de les nacions sense estat, promovent amb l´esport una estratègia d´estat unionista, i que de ben segur amb el suport dels mass media de masses , repetirant amb insistència durant els presents jocs olímpics, amb una nova versió de la "roja", multiplicat per multiples disciplines, utilitzant esportistes catalans elegir sota quin comitè olimpic participarien.
I d´aqui l´iniciativa a l´eina de xarxa social Facebook, que tenim l´oportunitat d´escampar arreu la causa amb el títol de Volem Comitè Olimpic Català oficial! We want the official catalan olimpic! :
Ben aviat hi haurà els jocs olimpics a Beijing, a la Xina, i el nostre comitè olimpic malgrat la tradició històrica i la voluntat de milers d´esportistes catalans no hi pot participar sota el propi Comitè Olímpic Català. Fem visible al Facebook la voluntat popular del poble català i l´arrelament esportiu perquè Catalunya pugui participar d´igual a igual a la resta de Comitès olímpics amb els seus esportistes, la seva senyera i l´himne propi que ens visualitzés internacionalment de quina nació són els i les nostres esportistes d´èlit, de Catalunya.
Sumat´hi i fem gran una causa noble com és l´esport tingui la nostra identitat pròpia el reconeixement que ens nega la ilògica dels estats unionistes, que actuen amb criteris colonials.